Balotelli, miks sa eraelus selline hädapätakas oled?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli oma valget Maseratit juhtimas.
Mario Balotelli oma valget Maseratit juhtimas. Foto: SCANPIX

Tuleb välja, et Inglismaa jalgpalli tippklubis Manchester Citys fänne ilusate väravatega hullutav Mario Balotelli on väljaspool staadionit tõeline hädapätakas.

Inglise kõmulehe The Suni andmetel on mullu Manchester Cityga liitunud Balotelli maksnud parkimistrahve kokku 10 000 naela ulatuses ja tema luksuslikku Maseratit on teisaldatud koguni 27 korda. 20-aastane Itaalia koondislane on saanud keskmiselt kolm parkimistrahvi päevas.

Eesti inimesi panevad sellised numbrid kahe käega peast haarama, kuid nädalas 100 000 naela teeniva Balotelli rahakotilt ei löö see summa ilmselt tolmugi lahti.

Balotelli suhtumisest annab hea ülevaate järgnev näide. Kord, kui politsei oli ta kinni pidanud, nägid võimuesindajad Balotelli auto kõrvalistmel sularahas 25 000 naela. Küsimusele, miks nii suur summa lahtiselt vedeleb, vastas Balotelli: «Sest ma saan.»

Balotelli on lisaks tasunud klubile trahve 300 000 naela ulatuses. 24 mängus on ta teeninud 10 kollast ja 2 punast kaarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles