Sõber: Visnapuul on selline noore räppari stiil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Liis Treimann

BC Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber peab sel nädalal algavava Eesti meistriliiga finaalseeria favoriidiks Kalev/Cramot, kirjutab ERR Sport.

«Ma ütleksin nii, et oma võimalused on mõlemal olemas, aga praeguse seisuga on meeskonnana komplekteeritum olnud, on tugevam ja terve hooaja mänginud kõvasid mänge Kalev/Cramo,» lausus Sõber intervjuus ETV hommikuprogrammile Terevisioon.

Sõber võrdles ka mõlema klubi peatreenerit: Aivar Kuusmaad (Kalev/Cramo) ja Indrek Visnapuud (Rock).

«Kui mõlemat meest lühidalt iseloomustada, siis Aivar kuulub natuke vanasse kooli - diktaatorlike võtetega ja kõva töömoraal ja teeb kohe ruttu selgeks, kes on kuningas seal seltskonnas,» kirjeldas Sõber. «Indrek Visnapuul on jällegi selline noore räppari stiil: asi käib ülevalt alla kogu aeg, poisid on temaga väga rahul, rahvas on taga - see võib tihtipeale olla suuremaks eduks, aga pikas jooksus - praegusel hetkel tundub - Kuusmaal on õnnestunud mehed saada heasse füüsilisse vormi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles