Ainult võitjad: kuidas valida mänge kombineeritud panusesse?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Täna vaatame lähemalt seda, kuidas kombineeritud panuse jaoks mänge ja ennustusi valida, et sinu riskid jääksid võimalikult väikeseks.  

Alusta sellest, et tee vaadeldav mängud valik väiksemaks. Otsi näiteks selliseid mänge, kus mõni tippklubi kohtub tabeli alumise otsa meeskonnaga. Ennustuse väärtust võib tõsta ka see, kui tipp-meeskond mängib külalisväljakul. 

Tasub otsida ka neid mänge, kus hea hetkevormiga meeskond läheb vastamisi klubiga, kelle vorm pole praegu kõige parem või kes ei suuda väravaid lüüa.

Kontrolli meeskondade tausta ja loe läbi kõik mängueelse nädala uudised, sest kasulik infokild võib tulla just sealt.

Kas mõni põhimängija jääb pingile? Mida väiksem on klubi eelarve, seda rohkem sõltub see põhimängijatest. Mõne tegija puudumine mõjutab mängu tulemust.

Võrdle ka meeskonna kodu- ja võõrsilmängude vormi. Mõni klubi võib võita kodus mitu mängu järjest, kuid külas esineda väga ebastabiilselt.

Statistikast tasub alati vaadata ka väravate arvu ehk meeskonna resultatiivsust. Mängu tulemuse otsustab ju lõpuks see, kui palju suudetakse väravaid lüüa ja kui palju endale lüüa lastakse.

Kuna kombineeritud panuse puhul on nii võiduvõimalused kui ka riskid mitmekordsed, on targem teatud ennustusi lihtsalt vältida ja mitte lasta neil iga nädal suurt võitu tühistada.

Tee suurema koefitsiendiga ennustused üksikpanusena. Kui mõni suurema koefitsiendiga ennustus tundub sulle hea ja kindla valikuna, jäta see siiski kombineeritud panusest välja.

Samuti tuleks kõrvale jätta halva mänguvormiga meeskonnad. Võib ju olla märke, et nüüd hakkab meeskond võitma, kuid kombineeritud panuse jaoks on risk ikkagi liiga suur.

Kui sa tahad neid nõuandeid kombineeritud panuse koostamisel kasutada, siis saad seda kohe teha Optibeti veebilehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles