Visnapuu: meie tagamängijate osakaal oli olematu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu oli esimese finaalmängu järel rahulolematu meeskonna tagamängijate panusega.
Indrek Visnapuu oli esimese finaalmängu järel rahulolematu meeskonna tagamängijate panusega. Foto: Toomas Huik

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria esimeses kohtumises alistas BC Kalev/Cramo koduväljakul 75:51 Tartu Rocki ja asus finaalseeriat 1:0 juhtima.

«Meie tagamängijate osakaal jäi täiesti olematuks – ei visatud omadelt kohtadelt ära ning tehti ka liigselt pallikaotusi,» ei olnud Rocki peatreener Indrek Visnapuu oma hoolealustega rahul.

Rock tabas tänases kohtumises kaugviskeid vaid 18st ühe ehk tabavusprotsent oli vaid 5,6. Tagamängijatest viskas Rocki poolel Leppik kaheksa ja Sten-Timmu Sokk seitse punkti. Giorgi Tsintsadzel jäi punktiarve avamata.

«Meie mäng läks väga laadaks kätte ära vahepeal ning oli paras loterii. Viskasime kaugviskeid ikka väga halvasti,» arvas Rocki tagamängija Silver Leppik. «Järgmises kohtumises kindlasti me nii palju mööda ei viska. Kaitse oli meil kokkuvõttes enam-vähem, kuid rünnak tuleb korda saada. Kaks mängu järjest me rünnakul kindlasti nii palju ei eksi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles