Politseinik lasi paljast maratonijooksjat elektrišokirelvaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maraton.
Maraton. Foto: SCANPIX

Ohios Cincinnatis toimunud iga-aastasel maratonijooksul leidis aset kummaline juhtum, kui üks osaleja läbis distantsi paljalt ning seepeale lasi politsei teda elektrišokirelvaga.

35-aastane Brett Henderson ignoreeris politseinike käske rajalt lahkuda ning seeõttu tema vastu ka elektrišokirelva kasutati, kirjutab Metro.

Hendersoni sõnul ei kavatsenud ta paljalt joosta, kuid võistluseks laenatud püksid hakkasid jooksmise ajal maha libisema, kuid ta soovis siiski võistluse lõpetada.

«Üritasin leida nööri, kuid seda ei olnud. Alguses üritasin neid ikka ülesse tõmmata, kuid mingi hetk andis püksikumm ka järele ning seega lasin neil kukkuda,» selgitas mees. «Teised osalejad toetasid mind ning innustasid mind vaatamata sellele jätkama ja seega jooksingi alasti edasi.»

«Sellist asja ei panda jooksjate seas pahaks. Olen osalenud ka ühel San Francisco maratonil, kus julgustatigi paljalt jooksma, seega ei saa ma aru, millest selline probleem,» lisas Henderson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles