M-Sport on Austraalias järjekordse saavutuse lävel

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Sport tähistas meistritiitlit juba pärast Walesi rallit.
M-Sport tähistas meistritiitlit juba pärast Walesi rallit. Foto: @World/M-Sport

Autoralli MM-sarjas jääb sõita veel 16.–19. novembrini vältav Austraalia etapp. Kui Ott Tänaku jaoks on seal kaalul MM-sarja üldarvestuse teine koht, siis suures pildis sai kõik selgeks juba Walesi rallil, kus Sebastien Ogier kindlustas endale viienda järjestikuse MM-tiitli. Meeskondade arvestuses kindlustas võidu M-Sport.

Siiski on M-Spordil võimalus veelgi oma aktsiaid tõsta. Austraalia ralli võidu korral saaks eestlaste tööandja ainsaks meeskonnaks, kes kolm korda hooaja jooksul on igal rallil poodiumile tõusnud. Seni on suudetud seda teha 2009. ja 2012. aastal.

«Hooaeg pole läbi. Tahame lõpetada suurepäraselt eduka aasta veel ühe saavutusega. Kõik meie kolm sõitjat on tänavu MM-ralli võitnud ning jõudnud vähemalt ühel rallil veel ka poodiumile. Tahame sellel kursil jätkata,» sõnas meeskonna pealik Malcolm Wilson, kelle sõnul püütakse Brisbane’i ja Sydney vahelistel teedel oma parim anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles