Uueks hooajaks valmistuv Tänak: aega on pigem puudu kui üle

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Lavadinho/imago/PanoramiC

Ott Tänak andis täna hooajajärgse pressikonverentsi, kus rääkis muuhulgas, et hooaja lõpu järgne puhkuseperiood on möödunud isegi kiiremalt kui ta ootas. Tänakul ja tema kaardilugejal Martin Järveojal on seljataga ka esimesed testisõidud uue meeskonna Toyotaga. 

Tänak kinnitas, et adrenaliini on veel küllaga alles ning praegu on tegevust piisavalt.

«Praegu on mõttekam tulevikku vaadata, sest tegevust on piisavalt palju. Igal juhul on hetkel pigem aega puudu kui üle. Kindlasti saab uuel aastal asju teha paremini kui praegu. Aga praegu on vajalik, et oleksime Monte Carlo ralliks võimalikult hästi ettevalmistatud.»

Lisaks ettevalmistustele järgmiseks hooajaks on eestlased väisanud ka mitmeid auhinnagalasid. Nii sai ta eelmisel neljapäeval kätte Eesti parima rallimeeskonna tiitli ning viibis järgmisel päeval juba Pariisis, kui sai kätte MM-sarja kolmanda koha karika. 

«Vahel on loomulikult lahe midagi muud ka teha, ülikonda kanda ning käia niisama juttu rääkimas, mitte metsas pori sees möllata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles