Ogier tõstis esile M-Spordiga võidetud tiitli olulisust

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier.
Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier. Foto: Peter Cziborra/REUTERS

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier tunnistas, Motosport Newsile, et just M-Spordiga võidetud tiitel on talle palju magusam kui Volkswageniga võidetud auhinnad.

«Sellistes tingimustes on väga meeldiv võita. Edu ei saavutata kunagi üksi – sa vajad enda ümber suurt meeskonda,» kiitis Ogier.

«Tihti arvatakse, et parima meeskonnaga on lihtne võita. See pole lihtne isegi siis, kui on parim auto ja parimad taustajõud – sõitja peab ikkagi oma töö ära tegema. Aga see on veelgi raskem, kui alustad väikseima meeskonna ja väikseima eelarvega. – just see tegi väljakutse veelgi keerukamaks. Arvan, et saime selle võiduga rohkem tunnustust ning sellepärast oligi tänavune võit väga meeldiv.»

Prantslased on nüüdseks valitsenud autoralli MM-sarja juba 14 hooaega järjest. Ogier' viiele tiitlile eelnes Sebastien Loebi edulugu aastatel 2004-2012.

«Prantsusmaa jaoks on vaimustavad ajad. Mõnikord on mul tunne, et prantslased ei saa sellest aru ja arvatakse, et meie võit ongi normaalne,. Kindlasti on see eriline periood. Ja mõistagi, kuniks meid siin on, plaanime seda perioodi pikendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles