Vastuoluline Kyrgios: ma ei vaja treenerit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Sipa Asia/SIPA ASIA/SIPA/Sipa Asia/SIPA ASIA/SIPA

Kreeka päritolu Austraalia tennisist Nick Kyrgios leiab, et ei vaja uuel aastal täiskohaga treenerit, vaid saab iseseisvalt väga hästi hakkama.

Lõppenud hooajal tegi 22-aastane Kyrgios, kes kuulub nii oma mängustiili kui sõnavõttude poolest tennisekarusselli erilisemate mängijate sekka, koostööd prantslase Sebastian Grosjeaniga, kuid treeneriks teda pidada ei saa.

«Kerkisin viimase kolme aastaga üksinda treenides maailma edetabelis nii kõrgele kui 13. kohale. Arvan, et jätkan samamoodi ka uuel aastal,» sõnas Kyrgios Brisbane'is kohalikele ajakirjanikele.

Kyrgios lisas, et sobiva kandidaadi tekkimise puhul oleks ta siiski treeneri palkamisest huvitatud.

«Ma ei otsi enda kõrvale mingit suurt nime. Kui kedagi palkan, pean olema kindel, et ta töötab tõesti minu huvide heaks, mitte ei tule raha järele. Seni pole ma ausalt öeldes leidnud inimest, kellele oleks minu huvid kõige tähtsamad. Samuti arvan, et ma pole veel täiskohaga treeneri palkamiseks valmis.»

Kyrgios paikneb hetkel maailma edetabelis 21. kohal ja on meeste üksikmängus vaieldamatult Austraalia suurim lootus kodusel suurturniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles