Kanepi alustab uut hooaega häid mälestusi meelde toovas Brisbane'is

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi 2011. aastal Brisbane'i turniiri esikohatrofeega. Finaalis pidi eestlanna paremust tunnistama Daniela Hantuchova.
Kaia Kanepi 2011. aastal Brisbane'i turniiri esikohatrofeega. Finaalis pidi eestlanna paremust tunnistama Daniela Hantuchova. Foto: DANIEL MUNOZ/REUTERS/Scanpix

Kaia Kanepi annab uuele tennisehooajale avalöögi Austraalias Brisbane'is. Maailma edetabelis 99. kohal olev Kanepi peab alustama kvalifikatsioonist, kus tema esimene vastane on 19-aastane Kimberly Birrell.

WTA tabelis alles 349. kohal olev austraallanna sai korraldajatelt vabapääsme. Teises ringis võib Kanepi vastamisi minna ameeriklanna Kayla Day või austraallanna Sara Tomiciga. Põhitabelisse pääseb kolme võiduga. 2012. aastal Brisbane'i turniiri võitnud Kanepi ja Birrelli kohtumine toimub homme kohaliku aja järgi kella 19.30 paiku.

Brisbane'i turniiril osaleb ka Anett Kontaveit, kellel on maailma 34. reketina pääs põhitabelisse tagatud. Tegu on kõrgetasemelise turniiriga, sest maailma esikümnest on kohal viis naist eesotsas teisel tabelireal oleva Garbine Muguruzaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles