Kaia Kanepi: läksin mängule otse voodist, soojendust tegemata

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi - Karolina Pliškova
Kaia Kanepi - Karolina Pliškova Foto: Tertius Pickard/AP/Scanpix

Brisbane’i tenniseturniiri veerandfinaalis kolmes setis maailma neljandale numbrile Karolina Pliškovale kaotanud Kaia Kanepi tunnistas, et pidi täna lisaks tugevale vastasele võitlema ka sandi enesetundega.

«Hea mäng oli üldiselt, aga täna ei saanud kätte. Mingi viirus on kallal – juba eile oli palavik, aga täna andis selgelt tunda. Tulin mängule sisuliselt otse voodist, soojendust isegi ei teinud. Mingist hetkest hakkas väsimus rolli mängima. Tundsin väljakul end nõrgana,» kirjeldas Kanepi seisundit ning tõdes, et koos füüsilise kurnatusega lagunes ka vaimne pool.

Eilse kohtumise ajal Lesia Tsurenkoga palus Kanepi arstiabi ning sai tablette. «Tundsin kõhuvalu ja oli kartus, et hakkan oksendama. Tabletid olid selle vastu,» kirjeldas eestlanna.

Täna aga oli tal jantimist vasaku reiega. «Algul tuli teip lahti, siis seoti see liiga tugevalt kinni. Segas, oli ebamugav. Tuli uuesti panna,» selgitas Kanepi. «Olen vasakul reiel ja õlal teipi kasutanud, et ei läheks mängude ajal hullemaks. Pole lihtsalt mõtet ilma mängida. Valu pole, olen saanud ravi ja iga päevaga läheb paremaks.»

Järgmise nädala Sydney turniiri kvalifikatsioonist Kanepi loobus ja hakkab valmistuma 15. jaanuaril algavateks Austraalia lahtisteks meistrivõistlusteks. «Mänguline seis tundub olevat väga hea. Teen veel natuke trenni ja läheb veel paremaks. Praegu tahaks aga puhata ja energiat koguda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles