Välisklubis üle aisa löönud Soome hokimees sattus «tulevase ämma» tõttu skandaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ville Koistinen
Ville Koistinen Foto: Robert Granström / Scanpix

Viimased kümmekond aastat Soome jäähokikoondisesse kuulunud 35-aastane Ville Koistinen vahetas klubi, siirdudes Šveitsist Langnau Tigersist Saksamaale ERC Ingolstadti ridadesse. Ei kõla nagu põnev uudis? Ega muidu olekski, kui Šveitsi ajaleht Blick poleks välja nuhkinud Koistineni klubivahetuse tagamaid, mis on pehmelt öeldes pikantsed.

Koistinen mängis HC Davosi ridades ja siirdus sealt 2015. aastal Langnau Tigersi meeskonda. Aastavahetusel teatas mees aga ootamatult, et lahkub «isiklikel põhjustel» klubist ning juba kaks päeva hiljem sõlmis ta lepingu Saksamaal DEL-liigas mängiva Ingosltadtiga. «Kõik oli hästi ja oleksime tahtnud, et ta meiega jääb. Tema lahkumine tuli väga ootamatult,» tõdes Tigersi spordidirektor Jörg Reber Blickile. Koistinen oli tõepoolest üks Tigersi paremaid mängijaid, hooajal 2017-18 jäi tema saldosse 30 kohtumisega 7 väravat ja 11 väravasöötu.

Nädal pärast soomlase lahkumist avaldas Blick aga loo, milles heideti valgust tema ootamatu ärasõidu tagamaadele. Nimelt väitis leht, et Koistinenil tekkis suhe Tigersi klubihoone restoranis töötanud 21-aastase naisega.

Sellele ei vaadanud mõistetavalt kuigi hea pilguga soomlase seaduslik abikaasa, kes võttis paari kaks last ja sõitis tagasi kodumaale. Jutud hokimehe kõrvalehüppest pääsesid liikvele aga üsna totral moel: nimelt tundis Koistineni uue kallima ema tütre hea partii üle nii suurt uhkust, et kiitis seda sõpradele-tuttavatelegi. Kuna aga Langnau on umbes 9000 elanikuga väikelinn, levisid jutud kiirelt...

Blicki teooriat näib kinnitavat see, et novembri keskel on Pirkanmaa ringkonnakohus võtnud menetlusse Koistineni avalduse, millega hokimees taotleb lahutust naisest, kellega ta on olnud abielus alates 2007. aastast. Koistinen ise ei soostunud väljaande väiteid kinnitama ega ka ümber lükkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles