Mõõnas Zidane: raskete aegadega tuleb leppida

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane'il on kõvasti mõtlemisainet.
Zinedine Zidane'il on kõvasti mõtlemisainet. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Zinedine Zidane otsustas eilses liigamängus Espanyoliga anda puhkust mitmele võtmemängijale, sealhulgas Cristiano Ronaldole. Tulemuseks oli kolmanda üleminuti väravast saadud 0:1 kaotus.

«Panime kõigega veidi mööda. Alustasime hästi ja meil oli väravavõimalusi, aga teise poolaja esitus oli halvem kui esimesel kolmveerandtunnil. Teisel poolajal me ei mänginud ega suutnud olla ohtlikud,» sõnas Zidane ja lisas, et Real ei väärinud siiski kaotust. «Espanyolil oli vähe võimalusi. See kaotus teeb haiget ja on halb tulemus – mul on mängijatest kahju.»

Kaotus tähendab, et Real võib Hispaania kõrgliigas langeda juba neljandale kohale – kui Valencia alistab oma 26. vooru mängus täna õhtul Bilbao Athleticu. «Vahetevahel pole jalgpallist võimalik aru saada. Pidime teisel poolajal veidi järgi andma, aga raskete aegadega tuleb leppida,» rääkis peatreener. «Me ei mänginud teisel poolajal mitte ühelgi hetkel hästi. Pärast viit järjestikkust head tulemust ei suutnud me seeriat pikendada.»

Zidane on suutnud vaatamata meeskonna kehvale vormile hundipassi saamist vältida, sest Realil läheb hästi Meistrite liigas. Kaheksandikfinaalide avamatšis alistati PGS 3:1 ja kordusmängus peab Prantsusmaa klubi ilmselt läbi ajama ilma vigastatud ründetäht Neymarita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles