TRAGÖÖDIA! Garaažiuks tappis Hispaania tippratturi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xavier Tondo.
Xavier Tondo. Foto: SCANPIX

Jalgrattamaailma tabas lühikese aja jooksul teine traagiline sündmus, kui Hispaania tipprattur Xavier Tondo sai garaažiukselt surmava löögi.

Granadas asuva kodu garaažiuks kukkus 32-aastasele Movistari ratturile peale, kui ta oli täna hommikul meeskonnakaaslase Beñat Inxtaustiga treeningule siirdumas.

Tour de France'iks valmistunud Tondo oli tänavu võitnud kõrgetasemelise Castilla-Leóni velotuuri. Tema kontol on eelmistest aastatest Portugali tuuri esikoht (2007) ning mullused etapivõidud Pariis-Nice’i ja Kataloonia tuurilt.

Tondo kaasmaalane, kolmekordne Touri võitja Alberto Contador (Saxo Bank) kirjutas Twitteris: «Elu on nii ebaõiglane ja mõningatel juhtudel raskesti mõistetav. Raske on kirjeldada minu tundeid. Minu poolt perekonnale kõige siiram kaastunne. Xavi Tondo oli väga meeldiv inimene, kes armastas rattasporti nagu keegi teine. Sind hakatakse igatsema. Puhka rahus.»

Tänavuse Giro d'Italia 3. etapil hukkus kukkumise tagajärjel mäletatavasti Belgia rattur Wouter Weylandt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles