Maailma tippjalgratturite ööbimispaika murdsid sisse karud!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade jalgratturite kööki, kus karud maiustamas olid käinud
Vaade jalgratturite kööki, kus karud maiustamas olid käinud Foto: twitter

Ameerika Ühendriikides treeninglaagris viibivad Quick-Step Floorsi ratturid said halva üllatuse osaliseks, kui nägid, et nende ööbimiskohta on sisse murtud.

Üllataval kombel ei olnudki sissemurdmine inimtegevuse tagajärg vaid hoopis karude! Nimelt olid ilmselt karud tundnud toas oleva toidu lõhna ning otsustasid seda jahtima minna. Mehed avastasid karude poolt tekitatud pahanduse trennist koju jõudes, kui ära olid lõhutud uksed ja tuba oli täis käpajälgi, vahendab spordiparter.ee

Iljo Keisse, Maximiliano Richeze ja Fernando Gaviria nägid neljapäeval enne treeningule minekut oma elukoha lähedal nelja pruunkaru: ema koos kolme pojaga. Sellel hetkel ei osanud mehed halba aimata, kuid tagasi tulles said nad suure ehmatuse osaliseks, kui kogu nende elupaik oli pruunarude poolt segamini paisatud.

Meeste treeninglaager on antud hetkel poolepeal, niiet meestel tuleb edaspidigi arvestada näljaste karudega, kes nende toiduvarusid näpata soovivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles