Madridi Real röövis Hispaania koondiselt peatreeneri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julen Lopetegui
Julen Lopetegui Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Julen Lopetegui kirjutas alla lepingule, millega saab temast Madridi Reali uus peatreener järgmiseks kolmeks aastaks. Hetkel valmistub Lopetegui Hispaania koondisega oma esimeseks ja ühtlasi viimaseks MMiks.

Julen Lopetegui on varem juhendanud Portugali klubi Portot, kuid alates 2016. aastast oli tema töökohaks Hispaania koondis. Nüüd pärast MMi lõppu asub ta teele Madridi, et asuda juhendama Madridi Reali võistkonda.

Lopetegui on võitnud oma treenerikarjääri jooksul kaks tiitlit, 2012. aastal võitis ta Hispaania U19 koondisega Eestis toimunud Euroopa meistrivõistlused ning 2013. aastal kordas ta sama saavutust Hispaania U21 koondisega. Portoga suutis ta tulla Portugali liigas teisele kohale, 2016 aastal, kui ta poole hooaja pealt lahkus, tuli meeskond kolmandaks.

Teatavasti lahkus Reali peatreeneri kohalt ootamatult peale üliedukat perioodi prantslane Zinedine Zidane, kes suutis võita klubiga Meistrite liiga lausa kolmel aastal järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles