Endisel Liverpooli mängijal avastati ajukasvaja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Enrique
Jose Enrique Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Endine FC Liverpooli kaitsja Jose Enrique andis teada, et ta võitleb ajukasvajaga. 32-aastast hispaanlast tabas kasvaja täiesti ootamatult.

Enrique, kes lõpetas eelmisel aastal jalgpallurikarjääri põlvevigastuse tõttu, andis oma toetajatele teada, miks ta ei ole viimastel nädalatel sotsiaalmeedias aktiivne olnud. Enrique ise mainib viimaseid nädalaid kui kõige raskemaid tema elus.

Kasvaja diagnoosi sai hispaanlane kõigest kuu aega tagasi. Lisaks sellele kirjutas endine Liverpooli mängumees, et tal tehti operatsioon, kus eemaldati kasvaja, peale mida ta operatsioonist taastumas on.

Ajaleht Marca vahendab Enrique ootamatult tekkinud probleemi: «Ma olin kohtumisel endise Newcastle`i peatreeneri Chris Hughtoniga, kes juhendab hetkel Brightonit. Sel samal ööl hotellis hakkas mul pea tugevalt valutama. Järgmisel hommikul oli minu nägemine udune ning nägin kõike kahekordselt.» 

«Üheksa tundi hiljem avastati Londoni haiglas, et mul on ajukasvaja. Kasvaja asetses väga haruldase koha peal. See oli mul silma taga,» kirjeldas Enrique vähkasvaja rasket ja erakordset olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles