Kas Rally Estonial startimine võib saada Hayden Paddoni jaoks saatuslikuks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaa parim rallisõitja Hayden Paddon (Hyundai) on üks kolmest WRC-sarja piloodist, kes Rally Estonial starti tuleb.
Uus-Meremaa parim rallisõitja Hayden Paddon (Hyundai) on üks kolmest WRC-sarja piloodist, kes Rally Estonial starti tuleb. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Sellel nädalavahetusel stardib Hyundai meeskonna ridadesse kuuluv Hayden Paddon Rally Estonial. Soome fännid on veidike mures Paddoni otsuse pärast sõita enne Soome MM-rallit kaasa Eestis toimuv ralli.

Nimelt kirjutas üks Soomest pärit rallihuviline Twitteris Paddonile, et kas see on tema arust hea idee sõita enne Soome rallit kaasa Rally Estonia, mis tähendab seda, et Paddon eraldi Soome teedel enne MM-rallit testida ei saagi. Paddon on nii ainuke WRC sõitja, kes Soome pinnasel testida ei saa. Soome rallihuviline usub, et Rally Estonia eelistamine Soomes testimisele oli suur viga.

Hayden Paddon ise aga ei näe asjas probleemi. Uus-meremaalane vastas Soomlasele ilma pikema jututa: «Sellest pole häda – me võitsime Argentina ralli nii, et me pole enne seda testida saanud.» Nimelt võttis Hayden Paddon oma esimese rallivõidu MM-sarjas 2016 aastal Argentinas. Ka enne seda rallit ei õnnestunud Paddonil ralliautoga Argentina teedel harjuda, kuid kiirusele mõju see ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles