Arbet: kogu koondis on väga ühtlane ja mõnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Laura Oks

Hollandi vastu Eesti korvpallikoondise tänase parimana 28 punkti kogunud Gregor Arbet ei tahtnud pärast mängu enda individuaalset panust esile tuua. Pigem kiitis ta kogu meeskonda.

Küsimusele, kuidas ta enda 28 punkti kommenteerib, vastas Arbet: «Mis ma ikka ütlen? Olen rahul, et meeskond võita suutis. Koondis mängis väga hästi, vastas olid ju pikad ja tugevad poisid!»

Esimese poolaja 34:29 võitnud Eesti tegi spurdi kolmandal veerandil, kui edu suurendati 12 punktile. «Teisest poolajast saime mängu vähe kiiremini liikuma ja suutsime nii väljast kui seest punkte saada,» selgitas Arbet.

Küsimusele, tänu millele Eesti koondisesse tänavu sära juurde on tulnud, vastas ta: «Ei oskagi öelda. Algusest peale on hästi läinud. Juba alates Ukraina turniirist. Saime sealt hea emotsiooni. Kogu koondis on väga ühtlane ja mõnus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles