Kanepi: Cibulkova on tugev vastane, kuid olen valmis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi rõõmustamas tänase poolfinaali ajal.
Kaia Kanepi rõõmustamas tänase poolfinaali ajal. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi alistas Moskvas toimuval 721 000 USA dollari suurusel WTA turniiril poolfinaalis 6:7, 6:4, 6:3 tšehhitari Lucie Safarova ning läheb homses finaalis vastamisi slovakitari Dominika Cibulkovaga.

Seni on Kanepi (WTA 43.) ja Cibulkova (WTA 20.) kohtunud kahel korral ning mõlemal juhul on peale jäänud Kanepi. 2008. aastal oli Kanepi 3:6, 6:1, 7:6 parem Sydney's ning tänavu Pariisis olid eestlanna võidunumbrid 6:2, 2:6, 6:2.

«Olen väga õnnelik, et mul õnnestus siin finaali jõuda. Olen varasemalt Dominikaga mitmel korral mänginud. Ta on väga tugev vastane, kuid homme olen valmis mängima oma parimat tennist,» sõnas Kanepi pärast võidukat poolfinaali.

22-aastane Cibulkova pole oma karjääri jooksul seni ühtegi WTA turniiri võitnud, kuid samal ajal on tal kirjas kaks ITFi turniirivõitu (Kanepil on kirjas üks WTA ja kaheksa ITFi turniirivõitu). Suure slämmi turniiridel on tal parimaks saavutuseks poolfinaali jõudmine 2009. aasta Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel. Tänavu jõudis ta Wimbledonis veerandfinaali.

«Mul on hea meel, et mul õnnestus kahe nädala jooksul teist korda finaali jõuda,» sõnas Cibulkova, kes pidi Linzi turniiril leppima teise kohaga.

Finaal algab homme Eesti aja järgi kell 12.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles