Kas LeBron James aitab Liverpoolil Klavani klubikaaslast värvata?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: Soeren Stache / AP

Rääkige veel, et korvpall ja jalgpall pole sõbrad! Liverpooli jalgpalliklubi võib kasutada oma sidemeid NBA tähe LeBron Jamesiga, et värvata Ragnar Klavani praegune klubikaaslane Cagliari Calcios. Kuidas on see võimalik?

Inglismaa kõrgliigaklubil on nimelt sihikul Serie A noor mängumees, Cagliari poolkaitsja Nicolo Barella. Kuigi seni on 21-aastane mängumees rääkinud, et Itaaliat ta Inglismaa vastu ei vahetaks, siis hiljutises intervjuus Gazzetta dello Spordile andis ta mõista, et võiks oma meelt muuta, vahendab Goal.com.

«Kui peaksin valima Serie A ja Premier League'i vahel, läheksin Inglismaale, sest mulle meeldib sealne mängustiil. Pluss kõik on seal täpselt nõnda ärritavad ja veaaltid nagu mina! Minu unistus on omada ilusat maja aia ja basseiniga ning kohtuda LeBron Jamesiga.»

Nicolo Barella
Nicolo Barella Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS

See on aga hea märk Liverpoolile. Nimelt omab James Liverpooli klubis osalust ning on varemgi klubile märku andnud, et võib tippklubi nõu ja jõuga aidata. Ka sellel laupäeval oli James Wembleyl vaatamas Liverpooli 2:1 võidumängu Tottenhami vastu. 

Kas selline üleminek võiks ka teoks saada, selgub alles jaanuaris, kui avaneb üleminekuaken. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles