Meeke saab roolida M-Sporti Fordi!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke lasti ohtrate avariide tõttu Citroeni meeskonnast lahti.
Kris Meeke lasti ohtrate avariide tõttu Citroeni meeskonnast lahti. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Keset tänavust hooaega Citroeni rallimeeskonnast hundipassi saanud Kris Meeke naaseb ralliauto rooli oktoobris San Marino Rallylegend nime kandval võistlusel. Mehe kasutada on Ford Fiesta WRC.

Kas sellest võib välja lugeda Meeke’i liigutusi naasmaks MM-sarja M-Sporti meeskonna ridades? Ford Fiesta WRC nime kannab masin, mis on olnud kasutusel alates 2017. aastast. Enne seda võistles MMil Fiesta RS WRC, kuid on igati võimalik, et korraldajad on lihtsalt unustanud need kaks tähte pressiteates märkimata ja tegu on siiski erakätes oleva vanema autoga.

Lisaks M-Sportile, kes peab tõenäoliselt asenduse leidma Sebastien Ogier'le, on Meeke'i tulevaks hooajaks seostatud Toyota tiimiga, kust peaks lahkuma Esapekka Lappi. Nii Ogier kui ka Lappi uueks tööandjaks olevat just Citroen.

Meeke’i kõrval tulevad San Marinos stardijoonele veel kaks nimekat rallimeest, kuid nende kasutada on juba kindlasti mitu-mitu põlvkonda vanad masinad. Craig Breen istub Citroen C4 WRC rooli ja Mikko Hirvoneni kasutada saab olema Ford Focus WRC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles