Kiivikas: internet on noorte vormile jälje jätnud

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas (vasakult esimene)
Ott Kiivikas (vasakult esimene) Foto: Priit Simson

Teenekas Eesti kulturist Ott Kiivikas on mures Eesti noorsoo pärast, kes ei kasuta neile pakutavaid sportimisvõimalusi.

«Sportlikke inimesi leidub ka, kuid minu arvates ei kasutata rohkeid sportimisvõimalusi maksimaalselt ära. Eks selles on süüdi ka internetiühiskond, mis pakub lisaks spordiinfole palju muud meelelahutuslikku, mis jätab noorte vormile jälje,» rääkis Kiivikas Sportland Magazinile. «Noored on väga uuendusmeelsed ja kohati tundub, et nad viibivad teisel planeedil. Natuke teeb muret ka see, et noorte keelekasutus on väga segunenud inglise keelega: kui kuulata spordiklubiski omavahel rääkivaid noori, siis iga kolme eestikeelse sõna tagant kostab inglisekeelne sõna või lause. Kui nii edasi läheb, võib vaid ette kujutada, mis meie keelest saab.»

Mis saab aga Kiivikast endast kümne aasta pärast? Mees tahab kindlasti spordi juurde jääda.

«Mina näen ennast ehk kümne aastagi pärast laval, see ei ole välistatud. Kindlasti treenin edasi noorsportlasi ja osalen agaralt võistluste korraldamises,» kinnitas Eesti tuntuim musklimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles