Jürgen Klopp taaskohtumisest Müncheni Bayerniga: ootan põnevusega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Franck Ribery aastal 2014.
Jürgen Klopp ja Franck Ribery aastal 2014. Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Täna selgusid Euroopa jalgpalli Meistrite liigas kaheksandikfinaalpaarid. Alagrupist üle noatera edasi pääsenud Liverpool kohtub 16 parema hulgas Müncheni Bayerniga.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, kes juhendas aastaid Saksamaa Bundesligas mängivat Dortmundi Borussiat, ootab mänge endise liigarivaaliga põnevusega. «Keeruline. Hea loos. See oli juba varem selge, et meile tuleb keeruline vastane ja Bayern on ilmselgelt tippmeeskond,» olid Kloppi esimesed muljed pärast loosi.

«Tore on Saksamaale minna. Aga see on kõigest loos. Nüüd on meil selleks aega valmistuda, palju aega. Loodetavasti on meil siis kõik mängijad terved. See tuleb raske, aga huvitav lahing, mida ootan põnevusega,» lisas sakslasest juhendaja.

Liverpool ja Müncheni Bayern kohtusid viimati 2017. aastal, kui hooajaeelses kontrollmängus jäid 3:0 peale inglased. Kui toona juhendas Bayernit itaallane Carlo Ancelotti, siis praegu on peatreener horvaat Niko Kovac.

Kui Liverpool edestab koduses Premier League’is 17. vooru järel Manchester Cityt ühe punktiga ja hoiab esikohta, siis Bayerni hooaeg Bundesligas on alanud üle kivide ja kändude. 28-kordne Saksamaa meister Bayern paikneb Dortmundi Borussia ja Mönchengladbachi Borussia järel kolmandal kohal, kui jääb 15. vooru järel liidrist üheksa punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles