PM Rootsis. Neuville jagas enne rallit meeskonnakaaslastele näpunäiteid

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville täna jäähokit mängimas
Thierry Neuville täna jäähokit mängimas Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai esipiloot Thierry Neuville sõnas Rootsi ralli eel Postimehele, et talverallil tuleb samasugune kompromissitu võitlus Sebastien Ogier' ja Ott Tänakuga nagu varemgi.

«Monte Carlo kogemust väga Rootsi tuua ei saa. Vähemalt oli meil hea hooaja algus, võitlesime taaskord samade meestega ning ootame siitki samasugust võitlust!» sõnas Monte Carlos teise koha saanud Neuville.

Ometi tõdes ta, et nagu Prantsusmaa teedelgi, võib Rootsis kaarte segama hakata ilm.

«Teame, et ilm võib väga palju muutuda. Teisipäeval oli siin 15 miinuskraadi, aga täna on juba seitse-kaheksa soojakraadi. Mõnes kohas oli sula ning isegi kohtades, kus eile tuli värsket lund, oli see juba sulamas. Usun, et leiame õige lahenduse.»

Hyundai meeskonna sõitjatest on Rootsis stardis lisaks Neuville'ile vanameister Sebastien Loeb ning koduteedel sõitev norralane Andreas Mikkelsen. Neuville'i sõnul koostöö toimib.

«Meie hooaja algus oli üsna paljulubav ning mõistagi anname endast edasise nimel kõik. Saime hiljuti Alzenaus (Hyundai peakorteris - toim) terve meeskonna ja sõitjatega kokku, arutasime plaane ning andsime üksteisele erinevaid nõuandeid,» ütles ta. 

Milline oli Neuville'i nõuanne teistele? «Neid oli palju!» ütles belglane ning hakkas naerma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles