Itaalia meedia: Ronaldo võib Juventusest lahkuda oodatust varem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: EMMANUEL DUNAND / AFP

Cristiano Ronaldo ja Juventuse hooaeg ei kulgenud lõpuni välja nagu loodeti. Nii on hakanud Itaalia meedias liikuma jutud Ronaldo varasemast lahkumisest.

Juventus kaotas Meistrite liiga veerandfinaalis kahe mängu kokkuvõttes Amsterdami Ajaxile ning nii langeti konkurentsist. Ronaldo meeskonda toomisega oli vaid üks eesmärk: võita lisaks kodusele liigale ka Meistrite liiga. Nüüd kui plaan ei täitunud, hakati Itaalias spekuleerima Ronaldo lahkumise osas.

Juventuse poolehoidjad ei ole just kõige õnnelikumad pealkirjade üle, mida Itaalia meedias toodetakse. Näiteks kirjutas La Repubblica, et Ronaldo ei ole kindlasti lepingu lõpuni Juventuses. Ronaldo leping kehtib 2022. aasta juunini.

Lisaks kirjutas ka La Gazzetta dello Sport, et Ronaldo ning Juventuse suhe pole just kiita. Peamiselt seetõttu, et Ronaldo soovib suvel saada enda ümber mängima mitmeid uusi mehi. Samas Juventus klubina kulutada ei sooviks, vaid pigem ootab, et Ronaldo suudaks ise rohkem mänge ära otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles