Rahulolematu Neuville: ma ei tunne end autos mugavalt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Reporter Images

Mullu Sardiinia rallil triumfeerinud Thierry Neuville (Hyundai) asub tänavu 12. kiiruskatse järel alles seitsmendal kohal, kaotades liider Ott Tänakule (Toyota) enam kui kahe minutiga.

Belglase hädad said alguse juba reedel. «Reede oli väga raske ja suur pettumus meie jaoks. Tegin mõned vead ja kaotasime seetõttu aega. Aga see on osa mängust,» kommenteeris Neuville WRC+ Live otseülekande vahendusel.

Laupäev on Neuville’i jaoks kulgenud samuti üpris keeruliselt. Kiirust eriti pole, ent seitsmes koht on praegu turvaline: tagant pole kedagi ohustamas, aga kuuendal kohal kihutav Meeke on ligi minuti kaugusel. «Ma ei tunne ennast autos mugavalt. Ja rehvivalik polnud ka parim. Peame hakkama saama, positsiooni hoidma ja lootma, et ees midagi juhtub,» kommenteeris Neuville.

Ta jätkas: «Oleks oodanud paremat pidamist. Üsna erinev on kogu see värk siin võrreldes eelmise aastaga. Autoga on palju tööd teha. Seekord ei tunne ma end autos hästi ega ole ka võimeline endast maksimumi andma. Peame üle vaatama, mis ei toimi, sest eelmistel rallidel oli auto väga hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles