Londoni Chelsea plaanib jaanuaris suurt osturallit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar (paremal) pidi eile tunnistama klubide MMi finaalis FC Barcelona ja Lionel Messi kindlat paremust. Kas lähiajal on meestel võimalik kohtuda juba ka Euroopa jalgpalliväljakutel?
Neymar (paremal) pidi eile tunnistama klubide MMi finaalis FC Barcelona ja Lionel Messi kindlat paremust. Kas lähiajal on meestel võimalik kohtuda juba ka Euroopa jalgpalliväljakutel? Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Andre Villas-Boas plaanib jaanuaris meeskonda tugevdada ning tema ostunimekirja tipus on 19-aastane brasiillane Neymar.

Villas-Boas on Chelsea koosseisus juba esimesi muutusi teinud ning väidetavalt on ta klubi omanikult Roman Abramovitšilt saanud ka loa noorenduskuuri tegemiseks, kirjutab Sunday Mirror.

Neymari eest on klubi valmis jaanuaris lauale laduma 52 miljonit eurot. Neymar pikendas hiljuti küll Santosega lepingut, kuid Chelsea on valmis maksma Brasiilia klubi poolt küsitavat summat. Neymar on Brasiilia koondise eest pidanud juba 15 kohtumist ning löönud selle ajaga üheksa väravat.

Lisaks soovib Chelsea hankida Newcastle Unitedist 25-aastast poolkaitsjat Cheick Tiotet. Elevandiluuranniku koondise liiget jahivad samal ajal ka Manchester United ja Liverpool.

Lisaks kuuluvad Villas-Boas’i soovinimekirja Lyoni 24-aastane äärekaitsja Aly Cissokho ning Montpellieri 22-aastane keskkaitsja Mapou Yanga-Mbiwa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles