Lõuna-Koreas ujumise MMil osalenud sportlased said ööklubi varingus viga

Postimees Sport
Copy
Ööklubi pärast varingut.
Ööklubi pärast varingut. Foto: AFP

Lõuna-Koreas Gwangju linnas asuvas ööklubis toimus laupäeva varahommikul rõdu varing. Surma sai kaks inimest ning vigastada rohkem kui 17 inimest, nende hulgas ka mitmed Gwangjus toimuvatel ujumise maailmameistrivõistlustel osalevad sportlased.

Yonhap’i uudisteportaali andmetel said ööklubis õnnetuses viga USA, Itaalia, Uus-Meremaa, Hollandi ja Brasiilia sportlased.  Surma sai õnnetuses kaks Lõuna-Korea kodanikku.

Näiteks olid vigastatute seas USA vettehüppaja ning USA veepalli naiskonda kuuluv sportlane. BBC vahendab USA veepalli juhi kommentaari: «See on kohutav tragöödia. Naised ja mehed meie veepallitiimidest olid parajasti tähistamas naiskonna võitu, kui ööklubis varing toimus.»

Uus-Meremaa veepalli meeskonna kapten Matt Small kommenteeris olukorda ööklubis Radio Sport’ile: «Me lihtsalt tantsisime ja järsku kukkusime ligi 5-6 meetrit ja pärast seda hakkasid kõik klubist välja jooksma.»

Rahvusvahelise Ujumisliidu sõnul on neil õnnetuse üle äärmiselt kahju ning nad saadavad oma parimad soovid kõikidele vigastatutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles