City peatreener: Balotelli peab hakkama paremini käituma

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Roberto Mancini ja Mario Balotelli.
Manchester City peatreener Roberto Mancini ja Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City peatreener Roberto Mancini andis Mario Balotellile soovituse, mida uueks aastaks muuta: treener tahab, et kõmuline Balotelli püüaks edaspidi paremini käituda.

21-aastane Balotelli on küll sel hooajal paistnud silma ka oma pallimänguoskustega, ent pole jätnud ka mänguväliseid trikitamisi, vahendab Sky Sports.

Reedel läks Balotelli treeningul kättpidi kokku meeskonnakaaslase Micah Richardsiga, nädalavahetusel aga levisid jutud, et Balotelli käis Manchesteri peal ringi jõuluvanakostüümis ja jagas möödujatele raha, samas pole need jutud kinnitust leidnud. Aga need on vaid kaks näidet, millega Balotelli meedia tähelepanu alla on sattunud.

Mancini arvates hoiavad aga sellised vahejuhtumid Balotellit tagasi ning seetõttu ütles ta mängijale, et ta peaks uuest aastast hakkama professionaalsemalt käituma.

City loots on veendunud, et kui Balotelli suhtumist muudab, võib temast saada maailma üks paremaid mängijaid.

«Mario suudab areneda iga päeva ja iga kuuga. Ta on alles noor ja noored arenevadki pidevalt,» rääkis Mancini. «Loodan, et uuest aastast asjad muutuvad ja ta mõistab, et kui tahab hästi mängida ja head elu elada, peab ta pidevalt hästi käituma, mitte ainult ühel päeval.»

«Igal tippmängijal on eraelu korras ja nad käituvad hästi, nad on alati treeningul esimestena kohal. Tahan, et ka Marioga niimoodi läheks,» lisas Mancini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles