Lindpere: minu vastu tuntakse huvi Inglismaa kõrgliigast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAsse minek viis Lindpere kokku superstaaridega. David Beckhamiga palli pärast võitlemas.
USAsse minek viis Lindpere kokku superstaaridega. David Beckhamiga palli pärast võitlemas. Foto: SCANPIX

Viimased kaks hooaega USA jalgpalliliigas New York Red Bullsi ridades pallinud Joel Lindpere tunnistas intervjuus endise tööandja Tromsö kodulehele, et tema teenete vastu tuntakse huvi Inglismaalt. Võimalikke kosilasi on nii kõrgliigast kui ka esiliigast.

«Minu vastu tuntakse huvi nii Inglismaa kõrgliigast kui ka esiliigast,» avaldas Lindpere norralastele.

Samas tunnistas eestlane, et Norra kõrgliigasse ta praegu tagasi pöörduda ei soovi. Tromsö ridades pallis ta mäletatavasti kolm hooaega.

«Üritan Euroopasse tagasi tulla. Tean, et minu vastu tuntakse huvi, kuid Red Bulls üritab mind endale hoida. Tundub, et nad ei ole minu müümisest huvitatud,» sõnas Lindpere, kes sõlmis 2010. aasta alguses klubiga 2+1 aasta pikkuse lepingu.

Varasemalt on Lindpere tunnistanud, et järgmist hooaega silmas pidades on Red Bullsil tema suhtes eesõigus. Ka USA meedias on mitmel korral mainitud, et Red Bullsi üheks tähtsamaks ülesandeks saab  Lindperega lepingu pikendamine.

Lisaks avaldas poolkaitsja, et tuleval hooajal sooviks ta saada senisest suuremat töötasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles