266 päeva olümpiani. Video: Magnus Kirdi eesmärk on taastuda vigastusest

Postimees Sport
Copy
Magnus Kirt
Magnus Kirt Foto: Erik Tikan

Suurejoonelised Tokyo suveolümpiamängud ei ole enam kaugel ning spordimaailma tippsündmuseni on jäänud veel 266 päeva. Eestlaste põhiline medalisoosik Magnus Kirt, kes sai Doha MMil raskelt vigastada, tegeleb intensiivselt taastustööga ja loodab uue aasta juuliks vormis olla. 

«Olen taastusraviga tegelenud, sest kaks nädalat tagasi oli operatsioon, mis kulges ootuspäraselt,» sõnas MMilt hõbemedali võitnud odamees. «Igapäevaselt teen harjutusi, mis võimaldavad kätt rohkem liigutada ja treenida. Sellises rütmis me hooaja poole liigumegi.»

Tõrvas sündinud Kirt käis täna Eesti Olümpiakomitees jutuajamisel, kus arutleti 29-aastase atleedi tuleviku üle. On selge, et vestluse põhifookus oli järgmise aasta olümpial. «Mida parem plaan, seda edukam on lõppresultaat. Oleme treeneritetiimiga kindlasti väga põhjalikult ja üksikasjalikult läbi mõelnud edaspidised tegemised,» jätkas eestlane. «Esialgu keskendume taastusravile ning siis hakkame valmistuma uueks hooajaks.»

Magnus Kirt tõdeb, et olümpiamängud on iga sportlase jaoks hindamatu kogemus, millest kõrvalejäämine oleks patt. «Olümpia on iga sportlase jaoks kõige suurem pidupäev, kus hinnatakse tema täielikku taset.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles