Briti naine tegi endale Manchester City särkidest pulmakleidi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City
Manchester City Foto: SCANPIX

Suur jalgpallifänn Karen Bell kandis oma pulmas Inglismaa kõrgliigas praegu esikohta hoidva Manchester City särkidest tehtud kleiti.

Nimelt oli naise väljavalitu Simon alates 1980. aastatest kogunud Manchester City mängusärke ning neist meisterdaski Karen Bell endale nüüd pulmakleidi, veetes kolm nädalat õmblusmasina taga, vahendab The Sun.

38-aastane Karen Bell selgitas, et otsustasid alles neli nädalat varem abielluda ning pulmapäevaks valiti päev, kui oli ka City mäng. «Simon ütles mulle, et pean mängule City särgis tulema ja see pani mind mõtlema ning niimoodi see kleit sündiski,» rääkis Bell. «Tahtsime midagi erilist teha, kuna oleme mõlemad varem abielus olnud.»

Pärast paaripanekut suundusid nad City kodustaadionile ja nägid, kuidas nende lemmikklubi 3:0 Stoke City alistas.

«Kõik peatusid ja tegid meist pilte,» jutustas Bell. «Lisaks tehti meile jooke välja!»

49-aastane Simon tunnistas, et oli naise kätetööst vaimustuses. «Need särgid olid mul ühes kohvris, aga olin valmis need ohverdama, et oma pühendumust näidata,» sõnas ta.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles