Sebastien Ogier: Tänaku meeskonnavahetus üllatas mind

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Red Bull Content Pool

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier ütles intervjuus Autospordile, et Ott Tänaku meeskonnavahetus oli tema jaoks üllatav.

Kuigi Ogier tunnistas, et tema jaoks oli Tänaku otsus vahetada Toyota Hyundai vastu üllatav, ei hakanud ta Tänaku lahkumise põhjuseid Toyotast lahkama. Küll aga tunnistas ta, et rääkis enne Toyotaga lepingu sõlmimist Tänakuga.

«Meil oli kiire arutelu Otiga. Nagu me kõik, olin ka mina üllatunud, et ta lahkus meeskonnast, kellega võitis karjääri esimese tiitli. Aga kõiki põhjuseid ei saa teistega jagada,» sõnas Ogier.

Prantslase sõnul ootab ta väga uue hooaja algust ning koostööd Toyota ning meeskonna bossi Tommi Mäkineniga. «Tommi oli minu lapsepõlve kangelane,» sõnas Ogier.

Samuti kinnitas Ogier, et tema plaan tippsõitja karjäär järgmise hooaja järel lõpetada on jätkuvalt jõus. «Sõlmisin Toyotaga aastase lepingu. Minu plaan pole muutunud. Muidugi tahaksin oma viimasel hooajal tiitlit võita ja seda kolmanda erineva autotootjaga, kuid ma ei mõtle sellele kohe hooaja alguses,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles