M-Spordi pealik: meil on kõik võimalused etapivõidu saavutamiseks

Postimees Sport
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener.
M-Spordi tiimipealik Richard Millener. Foto: Rich Millener / Facebook

M-Spordi rallimeeskond läheb algavale hooajale vastu noore, kuid ambitsioonika koosseisuga. Tiimipealik Richard Millener usub, et meeskonnas on palju potentsiaali.

Kolme sõitja – Esapekka Lappi (28), Teemu Sunineni (25), Gus Greensmithi (23) – keskmine vanus on 25 eluaastat. Lisaks on M-Spordi mehaanikute keskmine vanus vaid 30 ja meeskonda ohjab 35-aastane Millener.

Möödunud hooajal ei saanud M-Sport ühtegi etapivõitu. Aeg on vigade paranduseks. «Meie meeskonnas on palju potentsiaali ja meie eesmärk on heidelda tipptasemel. Peamine eesmärk on etapivõit ja ma arvan, et meil on kõik võimalused selle saavutamiseks,» lausus Millener meeskonna pressiteate vahendusel.

«Esapekka on end võitjana juba tõestanud ja tema kiiruses ei kahtle keegi. Ta oli eelmisel hooajal kolm korda teisel kohal ja ootan huviga, kuidas ta Fiestaga hakkama saab. Kui see on midagi sellist, nagu eelmine kord, kui ta Fordiga sõitis, siis oleme mängus sees!»

«Ma arvan, et paljud inimesed tahavad näha, mida suudab Teemu. Tema ja Jarmo (kaardilugeja Jarmo Lehtinen – toim) koostöö toimib väga hästi ja ma poleks üllatunud, kui nad suudaksid osadel rallidel heidelda tippkonkurentsis.»

«Tore on näha Gusi Fiesta roolis üheksal etapil. Tal oli tugev debüütaasta ning hooaja edenedes läheb ta aina tugevamaks ja enesekindlamaks. See tuleb talle aasta, kus õpib palju, aga tean Gusi ja ta tahab märgi maha panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles