Sebastien Ogier tunnistas, et maailmas valitsev kaos segab ta keskendumist rallile

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing WRT

Kuigi sel nädalalõpul peetavat Mehhiko rallit koroonaviirus väga oluliselt ei mõjuta, tunnistas Sebastien Ogier, et selle kaasnev kaos läheb talle väga korda.

«Guanajuatos on alati väga eriline rajale tulla, sest siin valitseb suurepärane atmosfäär,» sõnas Ogier Toyota pressiteate vahendusel pärast kaht esimest lühikest kiiruskatset, kus ta lõpetas vastavalt viienda ja seitsmendana. 

«Aga tunne polnud eriti hea, sest maailmas valitsev kaos tekitab suurt muret. Nüüd tuleb mul see aga ära unustada ja pean rallille keskenduma. Auto toimib hästi ja peaksime sobiva rütmi leidma,» lisas kuuekordne maailmameister. 

Ka teised Toyta piloodid kiitsid Mehhiko publikut, kuid kahe, kokku veidi enam kui 2 km pikkuste kiiruskatsetega midagi selgeks ei saanud. See oli vaid väike sissejuhatus pingelisele nädalavahetusele.

«Tunne oli masinas päris hea, nii et olen kokkuvõttes õnnelik. Tuleb väga pikk ja raske ralli, peame endast pidevalt parima andma ja püsima muredest priid,» ütles Mehhikosse MM-sarja liidrina läinud Elfyn Evans.

Esimest korda WRC-autoga kruusal võistlev Kalle Rovanperä on ootusärev. «Mul pole küll sel kattel palju kogemust, ent üldiselt mulle meeldib kruusal sõita. Mind ootavad ees mitmed väljakutsed, aga peamine on suuremate vigadeta läbi saada, katsed on väga tehnilised,» arutles 19-aastane soomlane. 

Ralli saab õige hoo sisse täna õhtul, Eesti aja järgi kell 17.08 toimub esimene tõsine kiiruskatse. Mehhikos toimuval saab silma peal hoida Postimehe otseblogi vahendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles