ManU alistas põnevusmängus ManCity

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney ManCity vastu löödud väravat tähistamas.
Wayne Rooney ManCity vastu löödud väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi alistas FA Cupi kolmanda ringi kohtumises võõral väljakul 3:2 linnarivaali Manchester City.

Kohtumine algas ManU jaoks hästi, kuna juba 10. minutil viis Wayne Rooney külalised juhtima. Kaks minutit hiljem jäi City aga vähemusse, kuna meeskonna kapten Vincent Kompany sai Nanile tehtud vea eest punase kaardi.

30. minutil suurendas ManU Danny Welbecki tabamusest eduseisu ning 40. minutil lõi Rooney oma teise värava. Kui Rooney lõi oma teise värava peaga, siis tabamusele eelnenud olukorras eksis ta penaltipunktilt, kuid City väravavahi Costel Pantilimoni poolt tõrjutud pallile sai esimesena jaole just Rooney.

Teisel poolajal võitles vähemuses mänginud City kõvasti ning 48. minutil oli täpne Aleksandar Kolarov ja 64. minutil vähendas Sergio Agüero City kaotusseisu juba minimaalseks. Rohkem väravaid siiski ei löödud ning ManU teenis 3:2 võidu.

ManU ridades tuli väljakule ka vanameister Paul Scholes, kes eelmise hooaja järel lõpetas oma profisportlase karjääri. Kuna tänavu on Unitedi poolkaitsjaid tabanud mitmed vigastused, siis tuli Scholes taas meeskonnale appi. Scholes sekkus mängu 59. minutil, kui ta asendas Nani’t. Seejuures sündis Agüero värav suuresti tänu Scholesi eksimusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles