Hamilton hakkas koroonapausi ajal kahtlema, kas F1 ikka on tema jaoks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: PA Pictures/Scanpix

Kuuekordne maailmameister Lewis Hamilton lootis tänavu jõuda samale püünele legendaarse Michael Schumacheriga, kuid selle asemel leidis ennast olukorrast, kus ta kahtles sügavalt, kas tal tuleks veel üldse vormelirooli istuda. 

Vormelikarussell peaks hoo sisse saama juulis ning kuigi Hamilton kavatseb jätkuvalt siis starti tulla, mõtiskles ta vahepeal pikalt ka selle üle, kas tal tuleks ikkagi kuninglikus sarjas veel jätkata. 

«Küsimus on selles, kuidas sa ennast mentaalselt tunned,» sõnas 35-aastane britt. «Pead olema kindel, et armastad seda, mida teed. Sa pead oma tööd armastama ning tundma ennast mugavalt seda tehes.

Olen väga palju aega võtnud selleks, et asju enda jaoks lahti mõtestada: saadagi aru, kas kõik on hästi ning aduda asju ka siis, kui kõik ei suju. Lisaks üritan enda osas mitte nii nõudlik olla. Kõik need asjad. Mul on päevi, kus ma tõusen üles ja tunnen end jõuetuna. Mul pole mingit tahet tööd teha. Siis mõtlen küll, et kas ma peaksin veel võidukihutamisega jätkama.

Mõtlengi selliste asjade peale, kuid siis möödub tund ja mõistan, et kurat, ma armastan ikkagi seda, mida teen! Miks ma üldse küsin endalt, kas peaksin lõpetama?» kulges Hamiltoni mõttekäik. 

Briti leping Mercedesega lõppeb tänavuse aastaga ning midagi kuuekordne tšempion edasi teeb, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles