Foto Endine maailma tugevaim mees on kõvasti alla võtnud, et valmistuda poksimatšiks «Troonide mängu» vägilasega

Postimees Sport
Copy
Briti jõutõstja Eddie Hall.
Briti jõutõstja Eddie Hall. Foto: instagram.com

2017. aastal maailma tugevaimaks meheks kroonitud Eddie Hall on suundumas poksiringi. Esimeseks vastaseks on ta välja valinud menuseriaalist «Troonide mäng» tuttava Thori.

Poksimatš peaks toimuma 2021. aasta sügisel. Idee sai alguse seigast, kui Thori tegelaskuju kehastav Hafþór Júlíus Björnsson tegi tänavu mais jõutõmbes 501 kg, purustades ühe kilogrammiga Halli nimel olnud maailmarekordi.

Seepeale kutsus 32-aastane Hall kolleegi poksiringi mõõtu võtma ning islandlane võttiski väljakutse vastu. Nüüd on mõlemad mehed kõvasti erialast trenni vihtumas, et ringis vastu pidada.

Tõsi, Hall alustas treeningutega juba varem. Mees on enda sõnul juba kolm aastat kaalu langetamise suunas töötanud ja postitas muutusest pildi ka Instagrami:

Ka Thor valmistub aktiivselt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay focused, determined and consistent and you will see progress. ?

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Kahel kangel on olnud kokkupuuteid varemgi. Kui Hall tuli 2017. aastal maailma tugevaimaks meheks, siis Björnsson aasta hiljem.

Hiljuti kirjeldas Hall, mida 2016. aastal püstitatud jõutõmbe eelmine maailmarekord temalt nõudis. «Inimesed pühkisid verd mu kõrvadest, verd purskas ka mu ninast ning pärast kaotasin nägemise, kirjeldas Hall ekstreemset pingutust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles