Video Maailm on ahastuses: nooruke jalgpallur luhtas pealtnäha kindla värava

Postimees Sport
Copy
Uskumatu väravavõimaluse luhtamine Belgia kõrgliigas
Uskumatu väravavõimaluse luhtamine Belgia kõrgliigas Foto: Kuvatõmmis videost

Belgia jalgpalli kõrgliigas sai näha ilmselt läbi aegade üht kõige äpardunumat väravavõimalust. Nooruke jalgpallur ei suutnud peaaegu väravajoonel seistes palli võrku toimetada.

Viienda vooru mängus Oostende vastu saabus 67. minutil suurepärane võimalus skoor avada KV Mecheleni 17-aastasel ründajal Aster Vranckxil. Tema meeskond oli asunud kiirrünnakule ning kuigi esimese pealelöögi vastaste väravavaht tõrjus, saadi veel üks võimalus. Esmalt lajatas Vranckxi klubikaaslane palli latti ning ootamatult kukkus pall noorukese ründaja jalge ette.

Vranckx võttis palli rinnaga maha ja üritas parema jalaga väravasse lüüa, kuid libises pallil ega suutnudki seda korralikult lüüa. Selle ajaga olid kohale jõudnud ka kaitsjad ja nii ei õnnestunudki pealtnäha 100-protsendilist väravavõimalust realiseerida.

Veelgi kurvem, et kogu vahejuhtum leidis aset otse Mecheleni enda fännide silme all. Belgias on alanud jalgpallihooajal staadionile pealtvaatajad lubatud ja ametlikel andmetel oli kohtumist Mecheleni staadionil kohapeal jälgimas 5200 inimest.

Et kurbmängule veelgi õli tulle valada, kaotas Mechelen mängu 0:1, sest vastased suutsid viiendal üleminutil kohtumise ainsa värava lüüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles