Hyundai saadab kaks meest Itaaliasse kogemusi hankima

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Hyundai praeguse põlvkonna WRC-auto.
Hyundai praeguse põlvkonna WRC-auto. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallimeeskond saadab Thierry Neuville’i ja Craig Breeni Itaalias sõidetavale Ciocco e Valle del Serchio rallile, mille eesmärk on ettevalmistus hooaja kolmandaks MM-etapiks Horvaatias.

Ciocco e Valle del Serchio ralli sõidetakse 12. – 13. märtsil ning see koosneb kümnest kiiruskatsest, millel kogupikkust 92 kilomeetrit. Mõlema Hyundai mehe jaoks on see asfaldiralli oluliseks ettevalmistuseks 22. – 25. aprillil toimuvale Horvaatia MM-rallile.

Mõlemad sõidavad Itaalias Hyundai i20 R5 autoga.

Neuville’ile on lisakilomeetrid eriti kasulikud, sest ta saab lihvida koostööd kaardilugeja Martijn Wydaeghega. Lapimaa MM-ralli järel kurtis Neuville, et nende koostööd segab väike keelebarjäär. Nimelt loeb Wydaeghe legendi prantsuse keeles, kuid emakeelena räägib ta ise flaami keelt.

Aktsendi tõttu oli Nueville’il kohati raskusi paarimehest arusaamisega. Ralli järel avaldas Neuville, et probleem loodetakse lahendada keeltekooliga, kuhu Wydaeghe prantsuse keele hääldust lihvima asus.

«Väga hea, et saame rohkem aega Martijniga sõita. Samuti on hea, et saame enne Horvaatiat asfaldil kihutada. Lisaks minu sõidutunnetuse parandamisele saame koos Martijniga teha koostööd esiautoga. Meile on see hea võimalus hankida kogemusi ning kasutada neid hooaja kolmandal MM-rallil, mille ette jääks muidu üsna pikk paus,» rääkis Neuville.

Breeni osalemine Itaalias sõidetaval rallil on ühtlasi tugev vihje, kes istub Horvaatia MM-etapil kolmandasse Hyundaisse. Ametlikult pole Hyundai Horvaatia ralli koosseisu veel välja hõiganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles