Litriga kuklasse saanud Venemaa hokitalent suri

Postimees Sport
Copy
Timur Faizutdinov.
Timur Faizutdinov. Foto: Peterburi Dinamo Instagram.

Möödunud nädalavahetusel läksid MHLi play-off-kohtumises vastamisi Jaroslavli Lokomotiv ja Peterburi Dinamo. Väljakuperemeeste 5:1 võitu jäi varjutama aga külaliste mängumehe Timur Faizutdinovi karm vigastus, mille tulemusena noor hokimees teisipäeval suri.

Venemaa hokitalent Timur Faizutdinov viidi väga raskes seisundis haiglasse, sest sai liigamängus litriga löögi kuklasse, pärast mida langes teadvusetult jääle pikali.

Tegemist oli äärmiselt õnnetu olukorraga, sest 19-aastane Faizutdinov oli just liikumas vahetusmeeste pingile, kui äkitselt litter teda kuklasse tabas. Nimelt proovis üks kodumeeskonna mängijatest mänguvahendi kaitsealast välja tõsta, kuid tabas ootamatult Faizutdinovit.

Pärast hoopi langes noormees kohe jääle, hoides peast kinni. Peagi kaotas ta teadvuse ning meedikud tormasid kohe väljakule. Dinamo meeskonna teadaandes öeldi, et noormehe seisund on kriitiline.

Hokiareenilt viidi noormees kohe Jaroslavi haiglasse, kus ta viibis kolm päeva intensiivraviosakonnas. Paraku ei õnnestunud arstidel tema elu päästa ning teisipäeva hommikul avalikustas Dinamo klubi ühismeedias traagilise uudise, kus avaldas kaastunnet ka noormehe perele ja sõpradele.

Faizutdinovi mälestuseks algavad selle nädala kontinentaalse hokiliiga (KHL) ja MHLi mängud minutilise leinsaseisakuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles