Homofoobsete sõnumitega tuntud näitlejat rünnanud NBA superstaarile määrati suur rahatrahv (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kevin Durant (paremal) koos oma meeskonnakaaslase James Hardeniga.
Kevin Durant (paremal) koos oma meeskonnakaaslase James Hardeniga. Foto: Cary Edmondson/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA mängiv Kevin Durant on tuntud aktiivse sotsiaalmeedia kasutajana. Kahjuks väljus tema kõnepruuk kontrolli alt ning suurliiga juhtkond otsustas tähtmängijale 50 000 dollari suuruse rahatrahvi määrata.

Durant läks sotsiaalmeedias tülli näitleja Michael Rapaportiga ning mehed valasid üksteist üle väga ebameeldivate sõnumitega. Korvpalluri kommentaar oli aga nõnda hull, et Rapaport otsustas seda avalikult jagada. See sisaldas homofoobset sõnumit ja oli üsna ründav näitleja suhtes.

NBA võttis kiiresti selle kohta sõna ning mõistis selle hukka. Nende sõnul on Durant ka mõistnud, et tegutses valesti ja tunnistab oma viga. «Mul on kahju, et inimesed pidid seda nägema, millist kõnepruuki ma kasutasin. Ma ei taha, et nad näeksid mind selliselt ja loodetavasti saan selle heastada,» selgitas Durant.

Ka tema selgitus oli kahetine, kuna ta kahetses hoopis seda, et tema rünnak avalikuks tuli. Seega jätab ta õhku variandi, kus tal pole kahju nende kirjade eest, vaid selle eest, et inimesed nendest teada said.

Rahatrahv, mis Durantile määrati, ei võta tal ilmselgelt tükki küljest. Mängumees teenib tänavu 39 miljonit dollarit ning kogu karjääri jooksul on 32-aastane superstaar pistnud tasku enam kui 260 miljonit dollarit.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles