Murray loobus Davise karikast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray ei saa Suurbritannia meeskonda seekord aidata.
Andy Murray ei saa Suurbritannia meeskonda seekord aidata. Foto: SCANPIX

Briti tennise esireket Andy Murray ei osale veebruari teisel nädalal toimuval Davis Cupi matšil Slovakkia vastu, kuna kardab pärast kurnavat Austraalia lahtiste turniiri ennast vigastada.

Austraalias poolfinaali jõudnud ja seal maratonmängu järel Novak Djokovicile alla vanduma pidanud Murray kinnitas siiski, et ei tee otsust kerge südamega. «Davis Cupilt on valus eemale jääda, sest nautisin eelmisel aastal seal osalemist,» sõnas Murray. «Aga tähtis hooaeg, kuhu muu hulgas kuulub Londoni olümpia, on alles alguses ja see on mõistlik otsus.»

Murray korjas Austraaliast külge paar pisemat vigastust ning seega on arstid soovitanud tal paar nädalat puhata. «Keskendun sel aastal heale esinemisele suure slämmi turniiridel ja olümpial. Loodan väga, et Davis Cupi järgmises ringis saan kaasa lüüa,» ütles Murray.

Suurbritannia tõusis Euro-Aafrika tsooni I gruppi pärast septembrikuist võitu Ungari üle. Murray loobumise järel kuuluvad meeskonda James Ward, Dan Evans, Colin Fleming ja Ross Hutchins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles