Siim-Sander Vene liitub Riia VEFiga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti korvpallikoondislane Siim-Sander Vene pühib Leedu tolmu jalgadelt ning liitub Läti tippklubi Riia VEFiga. Karjääri jooksul on jõudnud noor eestlane mängida juba Kaunase Žalgirise eest Euroliigas, Saksamaa meistriliigas ning viimati mängis KK Baltai eest Leedus.

Riia VEF teadupärast ei osale Balti liiga põhiturniiril vaid on endale koha kindlustanud otse veerandfinaali. Küll aga lüüakse kaasa tugevuselt teises eurosarjas. EuroCupil on pääsetud vahegruppi, kus esimese ringi järel hoitakse kolmandat kohta 1 võidu ja 2 kaotusega, kirjutab ajakiri Basketball.

Järgmine mäng eurosarjas peetakse järgmisel nädalal Prantsusmaal, kui vastamisi minnakse BCM Gravelinesiga, kelle üle kodus saadi kindel 78 : 61 võit.

Riia esindusklubi lööb kaasa ka VTB liigas, kus kuulutakse Kalev/Cramoga ühte alagruppi. Teistkordselt seee hooaeg ristatakse piigid 7.märtsil Riias.

Riia VEFi peatreener on endine Leedu koondise loots Ramunas Butautas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles