Tevez: minu olukord Citys on koomiline

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez.
Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Manchester City meeskonnast tüliga eemale jäetud jalgpallur Carlos Tevez peab olukorda, kus City ei lase tal mängida, kuid ei anna teda ka mujale laenule, koomiliseks.

Tevez käis City eest viimati platsil neli kuud tagasi ning on vahepealse aja jooksul jäänud palga ja boonuste näol ilma hinnanguliselt enam kui 9 miljonist naelast, mida City keeldub talle välja maksmast.

«Minu arust on kogu olukord peaaeg koomiline,» sõnas Tevez ajakirjale Kicker antud intervjuus. «Tahtsin Cityst lahkuda ja teised klubid nii Itaaliast kui ka Hispaaniast tegid pakkumise. Aga tehing jäi tegemata, sest City ei võtnud ühtegi pakkumist vastu. City ütleb, et ma olen neile väga palju raha maksma läinud ning seega ei taha nad mind odavalt ära anda. Aga nad ei luba mul ka laenule minna,» imestab Tevez.

Eeldati, et Tevez lahkub Cityst talvise üleminekuakna jooksul ning tema vastu tundsidki huvi nii Paris Saint Germain, AC Milan kui ka Milano Inter, ent teoks ei saanud ükski tehing. «Kirjutasin Cityle kirja, kus selgitasin, miks soovin lahkuda. Esitasin ka meistriliigale apellatsiooni klubi poolt mulle määratud trahvi peale ja ootan nüüd vastust.»

Tevezi tüli Cityga sai mäletatavasti alguse sellest, kui argentiinlane keeldus Meistrite Liiga mängus Müncheni Bayerni vastu platsile minemast. City pani mehe mängukeelu alla, misjärel Tevez lendas luba küsimata koju Argentinasse. Ise ta endal süüd ei näe: «Asi oli isiklik. Ma tahtsin olla lähemale oma perele, eeskätt oma lastele, kes olid ja on praegu Argentinas. Ja kuna ma ei saanud Citys enam mängida, võtsin ohjad enda kätte.»

Üllataval kombel usub Tevez, et City ja peatreener Roberto Manciniga on veel võimalik ära leppida. «Oleksin valmis Manciniga rääkimise osas klubijuhtidega kokku leppima. Eks näis, mis sellest saab.»

Praegu peab Tevez aga leppima kodumaal golfi mängimisega või osalema sellistes kohtumistes nagu näiteks Argentina legendi Martin Palermo laupäevane hüvastijätumäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles