Punktita jäämine tekitas Udrases pettumuse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaija Udras
Kaija Udras Foto: Toomas Huik

Eesti parima naissuusatajana Otepää MK-etapi 10 km klassikasõidus 42. koha saanud Kaija Udras avaldas veel vahetult pärast finišeerimist lootust, et mahub punktisaajate hulka. Kuuldes, et eesmärk ei täitunud, libises üle piiga näo pettumusevari.

Võitja Justyna Kowalczykule kaotas ta 3.03,7. «Esimesel ringil polnud minek nii hea, teisel ringil liikusin paremini,» rääkis Udras.

Eestlanna panustas määrimisel pidamisele ning see võimaldas tal ränkraskest Tehvandi tõusust üles saada. «Laskumisel ei pidanud ma sellele suurt lõivu maksma,» kiitis ta õnnestunud valikut.

Udras võitis kahe nädala eest Eesti meistritiitli, toonane vorm olevat siiani säilinud, ent paremaks muutumisega on veel aega. Eesti esisuusatajaks kerkinud piiga peamine eesmärk on hea esinemine U23 Euroopa meistrivõistlustel ning Libereci MMil.

Eesti naiste suusatamise liidriks kerkimine on Udrasele meeltmööda. «Nüüd pööratakse minu tegemistele tähelepani, varem ei märganud meid keegi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles