40-aastane Zlatan soovib Itaalia tippklubis jätkata veel aastaid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Zlatan Ibrahimovic peatreeneriga.
Zlatan Ibrahimovic peatreeneriga. Foto: Tano Pecoraro/Scanpix

Rootsi jalgpalli elav legend Zlatan Ibrahimovic andis enda praegusele koduklubile AC Milanile teada, et soovib nendega veel paar aastat koostööd teha.

Ibrahimovic ei kiirustanud enda lepingut pikendama, sest ootas, mida tehakse senise peatreeneri Stefano Pioliga. Milan pani lootsile lauale 2023. aasta suveni kestva lepingu, mida saab ka aasta võrra pikendada. Pärast allkirjade andmist oli ka Ibrahimovic nõus uue lepingu suhtes kõnelusi alustama.

«Kui Pioli pikendas enda lepingut, siis teen seda ka mina,» lausus rootslane. «Ta väärib seda, sest ta on näidanud head tööd ja peaks kindlasti meeskonnaga jätkama.»

Ibrahimovic keskendub aga praegu ainult Itaalia kõrgliigale, kus Milan hoiab ka esikohta. «Oleme küll esimesel kohal, ent peame edasi töötama ja edasi vaatama. Olen õnnelik, et meie fännid usuvad meisse ning loodetavasti saame pakkuda neile sügisel palju rõõmu. Peame selleks võitma võidutrofee, sest vastasel juhul ei tähenda tänane seis midagi.»

40-aastase Ibrahimovici praegune leping AC Milaniga lõppeb 2022. aasta suvel ning tema vormi arvestades võiks seda vast ühe aasta võrra pikendada küll. AC Milani särgis on tal õnnestunud tänavu pidada 12 kohtumist, milles on ta löönud kuus väravat ja jaganud kaks väravasöötu. Sellest on piisanud, et pärast 15. vooru hoida 35 punktiga esikohta. Napolit edestatakse aga ainult ühe silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles