Aleksejev: Saksamaal teenin kordades rohkem kui Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra väravavaht Marius Aleksejev(kollases)
HC Kehra väravavaht Marius Aleksejev(kollases) Foto: Elmo Riig / Sakala

«Teenin Saksamaal kordades rohkem kui seni Eestis. Miljonäriks end nimetada ei saa, aga võin ausalt öelda, et olen täisväärtuslik profisportlane,» rääkis käsipalli Saksamaa esiliigaklubiga SG Ahlener kokkuleppele jõudnud HC Kehra väravavaht Marius Aleksejev Õhtulehele.

Lisaks teenistusele – Kehras saab Aleksejev kuus 16 000 krooni stipendiumi – on senisest märgatavalt kõrgem ka tase, kus Aleksejev mängima hakkab – käsipall on Saksamaal väga populaarne ja sealset esiliigat võib pidada maailma viie tugevama liiga sekka kuuluvaks.



«Tal on olemas kõik omadused olla tõeline tippväravavaht, vaid stabiilsus on puudu – ühel päeval mängib maailmatasemel, teine päev nõrgalt. Suurem rõõm saabub, kui Marius jõuab Saksamaa kõrgliigasse,» lausus Kehra peatreener Jüri Lepp, et Aleksejev ei tohiks vaid Saksamaa esiliigaga piirduda.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles