Tippmargi lähedane tulemus andis Eesti jäätantsupaarile kodusel MMil 15. koha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tatjana Bunina - Ivan Kuznetsov.
Tatjana Bunina - Ivan Kuznetsov. Foto: Instagram @tatjana_bunina

Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina - Ivan Kuznetsov sai Tallinnas toimuval iluuisutamise juunioride maailmameistrivõistlustel 15. koha. 

Reedeses rütmikavas isikliku rekordi 50,26 punkti kogunud ning nõnda 18ndana täna jääle läinud Bunina ja Kuznetsov kogusid vabatantsus oma etteaste eest 77,06 punkti. Kahe tantsu kogusummas teeniti seega 127,32 punkti, mis andis kokkuvõttes 15. koha. Oma varasemale tippmargile (128,68) jäädi alla veidi rohkem kui punktiga. 

«Jäime rahule. Mitte kõik ei tulnud välja nagu tahtsime, aga mitte ka halvasti,» ütles Bunina, lisades, et väikesed apsakad tulid närvidest. «Treeningutel tuli kõik välja.»

«Üldiselt oleme ikka rahul,» lisas omalt poolt Kuznetsov.

Jäätantsus krooniti juunioride maailmameistriteks ameeriklastest õde-vend Oona ja Gage Brown, kes kogusid 170,25 punkti. Neile järgnesid Kanada paarid Natalie D'Alessandro – Bruce Waddell (162,56) ja Nadiia Bashynska – Peter Beaumont (157,64).

«Ülirõõmsad oleme!» ütlesid kõik medalistid pressikonverentsil justkui ühest suust, kui enda emotsioone kirjeldasid. «See on olnud väga pikk hooaeg, aga kogu see töö tasus lõpuks ära. Oleme väga õnnelikud,» lisas Gage Brown.

Jäätantsu tulemused
Jäätantsu tulemused Foto: ISU
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles